5 sfaturi pentru viitoarea mireasa: ce sa faci si ce nu pentru a avea parul perfect in ziua cea mare

 

Ok, s-a pus in genunchi (sau nu...) si ti-a adresat intrebarea cea mare. Act de curaj. Dar, pentru tienerele mirese provocarea abia acum incepe pentru ca, in esenta, diferenta intre fotografiile grozave si cele mai putin grozave nu o face rochia...ci...stylingul.

Stiu ca tinerele mirese au tendinta de a citi zeci de materiale despre cum "trebuie" sa arate parul lor in ziua cea mare. Sfatul ZERO: nu exista "cum trebuie" ci cum simti. Lasati retetele deoparte si alegeti intuitia. Daca te simti bine cu pony tail atunci, cu siguranta, un stilist bun iti va reinterpreta, in maniera festiva coada de cal. 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Insa, ce e bine sa respecti ca la carte e textura reala a parului tau, gradul de deteriorare si timingul nuntii. Adica, e foarte important daca ai un an la dispozitie sa te pregatesti sau trei luni. Cheia e, intr-adevar, sa planifici din avans. De exemplu, daca ai fire despicate va fi nevoie de vizite la fiecare doua luni pentru a reface stralucirea parului. Daca nu te-ai vopsit niciodata, atunci vizitele la salon se fac la fiecare sase luni astfel incat parul sa isi pastreze aspectul sanatos si camera sa capteze intreaga sa frumusete.

Deasemenea, intotdeauna ajuta un mic research. E bine sa ne faci un raid al stilistilor. Intreaba-i ce tehnica folosesc, ce produse, cere evaluari pe loc pentru par si recomandari. E firesc sa cauti stilistul cu care sa ai acel "click".

Desi nu sunt un fan al momentului in care clientele vin cu fotografii si imi cer reconstituirea unu-la-unu, recunosc faptul ca adeseori ajuta. Uneori ne poate fi destul de dificil sa descriem ce ne dorim. Asa ca sa nu iti fie teama sa aduci fotografii si sa ii dai stilistului referinte. Impreuna puteti decide daca ti se potrivesc, daca pot fi reinterpretate, daca e bine sa alegi altceva...

In ceea ce priveste schimbarile majore, daca, de exemplu, vrei sa treci de la brunet la blond, sfatul meu este sa faci totul gradual. Mai intai, varfurile le presaram cu putin sunkissed blond, trecem spre dirty blond si abia mai apoi, inainte de nunta cu doua-trei saptamani adaugam baby blond. In alta ordine de idei, nu recomand schimbarile majore pentru nunta. Cel care te cere in casatorie o face pentru ca te-a placut asa cum esti. Si poate ca acest detaliu e cel mai semnificativ pe care, doamne scumpe, e bine sa vi-l amintiti mereu.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Altfel, va astept cu intrebari si, de ce nu, cu propuneri de subiecte. Apasati cu incredere butonul "intreaba expertul"! 

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0