Dr. Laura Mocanu

Dr. Laura Mocanu este medic specialist Dermatolog-Venerolog, cu competențe suplimentare în Dermato-cosmetologie, Laser și Dermatoscopie. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a urmat programul de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic Colentina. În prezent este membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, Societății Române de Dermatologie, Societății Internaţionale de Dermatoscopie și Asociației Române pentru mezoterapie.

În timpul liber, se bucură de orice moment petrecut împreună cu cei dragi. Prețuiește familia și natura, preferând destinațiile de vacanță unde natura este pusă în valoare iar mâna omului nu a apucat să facă multe schimbări. În copilărie a practicat arte marțiale și dansuri latino, însă programul încărcat din viața de zi cu zi nu îi mai permite să păstreze multe pasiuni. În schimb, se relaxează citind o carte, vizionând un film sau vizitându-și familia și prietenii.

Articole expert

Medicină

Palmele pot trada o serie de probleme de sanatate

Ce legatura este intre palmele uscate si psoriazis si ce poate semnala...

Citeşte mai mult
Îngrijire și frumusețe

Senzatia de mancarime la nivelul scalpului - cauze si remedii

Mancarimile de la nivelul scalpului pot fi extrem de inconfortabile. Care...

Citeşte mai mult
Medicină

Ce cauze are la baza mirosul puternic al transpiratiei

Din ce cauze poate aparea transpiratia urat mirositoare?

Citeşte mai mult
Medicină

Mancarimile anale, simptom pentru hemoroizi sau cancer

Din ce cauze pot sa apara mancarimile anale si cum se trateaza?

Citeşte mai mult
Medicină

Totul despre acnee: cauze, simptome, tratament

Ce este acneea, care sunt cauzele aparitiei si cum se trateaza?

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.