Dr. Laura Mocanu

Dr. Laura Mocanu este medic specialist Dermatolog-Venerolog, cu competențe suplimentare în Dermato-cosmetologie, Laser și Dermatoscopie. După absolvirea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a urmat programul de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic Colentina. În prezent este membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie, Societății Române de Dermatologie, Societății Internaţionale de Dermatoscopie și Asociației Române pentru mezoterapie.

În timpul liber, se bucură de orice moment petrecut împreună cu cei dragi. Prețuiește familia și natura, preferând destinațiile de vacanță unde natura este pusă în valoare iar mâna omului nu a apucat să facă multe schimbări. În copilărie a practicat arte marțiale și dansuri latino, însă programul încărcat din viața de zi cu zi nu îi mai permite să păstreze multe pasiuni. În schimb, se relaxează citind o carte, vizionând un film sau vizitându-și familia și prietenii.

Articole expert

Îngrijire și frumusețe

Punctele negre: de ce apar și cum poți scăpa de ele?

Anumite leziuni intră la categoria acnee inflamatorie și sunt mai severe,...

Citeşte mai mult
Medicină

Ce este scorul PASI utilizat în tratamentul pentru psoriazis?

Medicii pot utiliza scorul PASI pentru a măsura severitatea și amploarea...

Citeşte mai mult
Medicină

Cum se tratează psoriazisul când ai și alte boli cronice?

Dacă ai psoriazis, este posibil să ai și alte probleme de sănătate, cum...

Citeşte mai mult
Noutăți în lupus

Speranțe noi în tratamentul lupusului, cu un tratament experimental

O terapie experimentală cu anticorpi poate ajuta la ușurarea simptomelor...

Citeşte mai mult
Timp liber

Este crema de plajă sigur de utilizat?

Crema de plajă este importantă pentru protejarea pielii de razele ultraviolete,...

Citeşte mai mult
Prevenirea îmbătrânirii premature

Cele mai bune vitamine pentru pielea ta

Îngrijirea pielii presupune nu doar curățarea, exfolierea, hidratarea...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.