Conf. Dr. Mihaela Andreescu

Mihaela Andreescu este medic hematolog primar și are o vastă experiență, acumulată atât la Spitalul Clinic Coltea, cât și la Spitalul Clinic Colentina, unde a pus bazele unei secții moderne, care tratează pacientul hematologic la standarde europene.

Îi place să spună că tratează pacienți, nu analize, și încearcă să se concentreze pe îmbunătățirea calității vieții pacientului prin adoptarea unei terapii individualizate, adaptate fiecărui caz particular, cu respectarea protocoalelor și a ghidurilor internaționale. Misiunea ei este să inițieze în România o abordare complexă a pacientului onco-hematologic, care să se bazeze pe un nucleu format din hematolog, psiholog și un life coach.

Articole expert

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.