Dr. Răzvan Lungu

Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca)

Dr. Răzvan Lungu a absolvit  Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București în anul 2005. A ales pneumologia inspirat fiind de profesorii întâlniți în facultate, acceptând provocarea unui domeniu aflat în plină dezvoltare. 

În prezent este medic specialist pneumolog în cadrul colectivului de Medicină Internă al Spitalului Clinic de Urgență București (Floreasca) unde a acumulat experiență în tratamentul manifestărilor acute ale patologiilor respiratorii. Are un interes deosebit în diagnosticul și tratamentul tulburărilor respiratorii ce apar în timpul somnului.

Consideră că o bună comunicare cu pacientul este esențială în exercitarea profesiei sale. Este pasionat de muzică, artă și călătorii și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familia sa.
 

Articole expert

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.