Dr. Camelia Lungu

Policlinica CCBR

Dr. Camelia Lungu a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in anul 2008 si a urmat perioada de rezidentiat in cadrul spitalului "Sf. Maria" din Bucuresti. Din anul 2016 face parte din echipa Policlinicii CCBR.

Cu peste 10 ani de experienta, Dr. Lungu este specializata in ingrijirea pacientilor cu afectiuni artrozice precum gonartroza, coxartroza, dar si cu afectiuni autoimune precum poliartrita reumatoida si lupusul.

Articole expert

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.