Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, DOC Academic Expert

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel este medic primar Boli infecţioase și Doctor în Științe Medicale (1999).

A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București în 1982 și și-a început activitatea medicală în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș" din București după rezidențiat, în 1984.

Din 2013,  Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel este Președinte al Societății de Boli Infecțioase și HIV/SIDA, iar din 2007 este Membru în Consiliul Ştiinţific al ANM (Asociaţia Naţională a Medicamentului). Din 2009, este și Membru titular al Academiei de Științe Medicale din România. 

În prezent, este redactor-șef și membru al board-ului editorial al mai multor reviste de profil, Profesor Universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și autor/coautor a 15 cărți și 23 de capitole de carte în 6 monografii.  

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel își continuă activitatea medicală și de cercetare, fiind, până în prezent, investigator principal în peste 47 de studii clinice multicentrice internaționale.

Articole expert

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.