DOC.ro - Îți mulțumim că ești parte din cea mai mare comunitate de sănătate și lifestyle feminin

În primul semestru din 2021, DOC.ro s-a aflat pe prima poziție pe segmentul de sănătate și îngrijire personală, fiind accesat de 16.538.357 de urmăritori unici, potrivit primei măsurători efectuată de BRAT, însumând un trafic total de 44.151.419 afișări, motiv pentru care vă mulțumim că faceți parte din universul DOC! 

Datorită vouă, celor care aveți încredere în DOC și care faceți parte din această comunitate numeroasă, am reușit ca în prima jumătate a anului 2021 să ne regăsim și în top 25 al celor mai vizitate site-uri din România, conform BRAT, indiferent de categorie. De asemenea, DOC figurează pe poziția a doua al celor mai urmărite site-uri în categoria Lifestyle feminin, atât din punct  de vedere al numărului de clienți unici cât și al vizitelor pe site. 

Și pentru că vrem să vă oferim în continuare o experiență  de calitate despre informația medicală și științifică, verificată și validată de Experți medicali cu specialități multiple, vă suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-o acordați zi de zi și pentru interesul foarte mare pentru articolele de calitate, bine documentate pe care le găsiți pe DOC.ro. 

Dr. Oana Cuzino - "Cred cu tărie că reușim cu succes să fim un ghid de informare și educare pentru comunitatea noastră”.

“DOC este o platformă transmedia complexă și inovatoare, care oferă fiecărui membru al comunității formate în jurul brandului nu doar conținutul căutat, ci și o experiență personalizată, ce pornește de la elemente de informare și educare, dublate de instrumente online de auto-evaluare și interacțiune cu specialiști și se concretizează cu identificarea soluțiilor achiziționate sau programate în aceeași sesiune DOC. Cred cu tărie că reușim cu succes să fim un ghid de informare și educare pentru comunitatea noastră”, spune Dr. Oana Cuzino.

DOC oferă o experiență  integrativă care permite oamenilor să se informeaze, să se  autoevalueze din punct de vedere medical, cu ajutorul unei serii de instrumente medicale online și chestionare interactive sau prin interacțiunea cu cei 23 de Experți DOC,  prin care își pot identifica nevoile și problemele.

UNIVERSUL DOC

Asemeni unui univers 360, DOC urmărește să ofere utilizatorilor săi o experiență completă și personală, pornind de la informare și educare, identificarea nevoilor cu ajutorul Experților DOC și până la rezolvarea problemelor prin soluții avizate.

Recent, platforma DOC a adăugat în portofoliul său un nou proiect de succes - #EXPERT INSIGHTS, un format original, în care se abordează subiecte de actualitate, precum noul Coronavirus, pe care le dezbatem ulterior pe înțelesul tuturor, sub forma video-interviurilor, realizate alături de Experți medicali de renume. Mai mult, urmăritorii DOC au posibilitatea de a adresa întrebări direct Experților DOC și de a primi răspunsuri potrivite nevoilor lor de sănătate. 

Universul DOC înseamnă totodată și 33 de sub-comunități specializate pe probleme de sănătate de interes larg sau afecțiuni specifice: Hepatica C, Gonartroză, Colesterol-Dislipidemie, Cancer de piele, Diabet, Hipertensiune, Ficatul gras, Poliartrita reumatoidă, Durere lombară, Lupus, Cancer pulmonar, Accident vascular cerebral, Colită ulcerativă, Varice -Insuficiență venoasă, Cancer mamar, Dietă și controlul sănătății, Sănătatea copilului, Sarcină și bebeluși, Infertilitate, Anti-aging, Angină pectorală și cardiopatie, Depresie și anxietate, Consum responsabil & Prevenirea dependenței, Alergii, Afecțiunile glandei tiroide, Afecțiunile prostatei, Menopauză, Sănătatea dentară, Sănătatea femeii.

În cadrul fiecărei comunități se regăsesc articole despre tot ceea ce aveți nevoie să știți despre afecțiunea specifică sau problema de sănătatea de interes larg care vă preocupă: de la noutăți până la recomandări care vă pot ușura viața. 

Prin intermediul celor peste 9.000 de materiale scrise, dar și video-urilor originale, de informare și educare pe teme de sănătate, stare de bine, lifestyle elaborate de Experți și specialiști în medicină și îngrijire personală, puteți să beneficiați de o soluție completă pentru problemele de sănătate care vă îngrijorează. Universul DOC vă pune la dispoziție, prin intermediul Health Shop, produse inovatoare destinate sănătății, frumuseții și stării de bine a întregii familii, de la bebeluși, preșcolari, adolescenți, adulți și bunici. 

Aceste produse și servicii, evaluate de Experți, sunt recunoscute pentru performanța lor, de cea mai înaltă calitate, fiind regăsite sub marca Recomandat DOC®. Ele au trecut printr-un proces foarte riguros de evaluare, care analizează calitatea sursei, tehnologiile utilizate, studiile și cercetările ce stau la baza dezvoltării lor, impactul asupra calității vieții, eficiența și siguranța pentru fiecare dintre noi.  

DOC, coordonat de Dr. Oana Cuzino, este prezent și în Social Media, cu peste 1,15 milioane de oameni pe Facebook, peste 102.000 de urmăritori ai Comunităților DOC și 330.000 de followeri pe Instagram