Evoluția către noul TU!

Magicul număr 7 este acum prezent și în fitness! Împreună cu un număr considerabil de clienți, am reușit să construiesc o strategie în jurul numărului 7 deoarece toată lumea știe că 7 este norocos! Dar care este legătura între evoluția în fitness și numărul 7?

Ce anume ajută în această strategie și nu funcționează în alte strategii? După cum știm, fiecare dintre noi este diferit și analiza făcută a scos la suprafață cele 7 elemente care contribuie decisiv la schimbarea stilului de viață despre care vorbește toată lumea!

Măsurarea progresului 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Este ușor să eviți ceea ce nu vrei să vezi, dar important este să vezi rezultatele pentru a eficientiza următorii pași. De obicei, aceste măsurători te pun la treabă și te fac să devii un om de acțiune. Odată ce știi adevărul despre progresul tău, cu siguranță nu vei sta cu mâinile în sân și vei face ceva pentru a îmbunătăți rezultatele.

Nutriția

Nutriția este un “must have” într-un stil de viață sănătos. Recomand să menții lucrurile cât mai simple în această direcție:

-elimină produsele procesate;

-consumă mai multa proteină;

-nu sări niciodată peste micul dejun;

-bea apă;

-ia un supliment zilnic – ulei de pește și unul cu vitamine;

-bea un shake după fiecare antrenament pentru o mai bună recuperare musculară;

Antrenamente de minimum 4 ori pe săptămână

-antrenamentele pentru forță ajută la accelerarea metabolismului

-antrenamente pentru echilibru

-schimbă antrenamentul când simți că te descurci prea bine pentru a surprinde organismul

-refacerea după fiecare antrenament este extrem de importantă

Setează constant noi ținte

Este important să ai o hartă a călătoriei către o sănătate de fier și un corp bine întreținut. În această călătorie, oferă-ți câteva recompense în puncte cheie pentru a genera resurse importante. Nu te mulțumi niciodată cu rezultate puține. Fă o hartă, setează ținte importante și fă pași în această direcție!

Setează o mentalitate de succes

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Încearcă să elimini gândurile negative și sa vezi soluțiile în momentele dificile. Este necesar să ai această atitudine.

Construiește-ți propriul Trib de fitness!

Este foarte important să înțelegi acest al 6-lea element deoarece reacționăm mult mai bine într-un grup decât pe cont propriu! Suportul social este demonstrat că accelerează rezultatele cu până la 100% așa că ai grijă să ai parteneri de antrenament.

Factorul X – TU!

Tu ești cel care face ca lucrurile să se întâmple! Tu ai toată puterea! Tu ai toate informațiile despre tine! Tu ești singurul care poate trece peste propriile limite! Renunță la gândurile negative, adoptă o atitudine direcționată pe concentrare maximă și treci la acțiune fără a te opri până la final! Fără acest pas toate celelalte nu se vor întâmpla!

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0