Genuflexiuni la BOSU

Lăsând gluma, exercițiul de azi nu este de ignorat ca și dificultate. Pare distractiv, ceea ce și este deoarece ai nevoie de mult echilibru, dar vă asigur că este super solicitant. Dacă ați urmărit cât de puțin articolele mele anterioare, cred că deja v-ați dat seama ca sunt genul de coach care introduce exerciții utile pentru a evita accidentările nedorite și pentru a avea o postura corecta.

Nu sunt singurul, chiar este o modă la nivel mondial pe care mulți dintre specialiștii domeniului nostru o îmbrățișează cu plăcere. Trebuie subliniat că aceste exerciții au nevoie de o atenție sporită și o tehnică de execuție corectă din toate punctele de vedere.

Genuflexiune la BOSU

TE-AR MAI PUTEA INTERESA
TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Nimic special până la momentul în care noi vom întoarce accesoriul nostru de azi cu susul în jos. Da! Acest exercițiu te va ajuta să activezi toți mușchii stabilizatori din coapse și trunchi. Cum am spus și în alte articole, echilibrul este un factor important care nu trebuie să lipsească din antrenamentul nostru.

Începe prin a așeza picioarele pe partea netedă a accesoriului. Picioarele depărtate și cu vârfurile orientate către înainte. Coboară ușor fesierii, tine spatele drept și asigură-te că genunchii nu depășesc linia vârfurilor degetelor de la picioare.

Întinde brațele în față pentru a forma un echilibru complet.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0