Exercițiul săptămânii: KTB Swing

Un exercițiu perfect pentru fesieri și trunchi. Pentru cei care stau mult timp pe scaun la birou, acest exercițiu trateazț sindromul dezechilibrului muscular în zona pelviană. Lombar slăbit, fesieri slab dezvoltați, bicepși femurali tensionați și contractați sunt alte probleme ce pot fi ajutate prin acest exercițiu.

 

 

Execuție

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Stai în spatele ganterei, picioarele depărtate la nivelul umerilor
Apleacă-te către înainte, menține spatele drept ca în imaginea 1
Poziționează discul/gantera între picioare cu brațele întinse

Condu gantera până ce ajunge la nivelul feței în felul următor:
Bagă bazinul în față
Strînge fesierii și împinge/ajută gantera să ajunga la nivelul frunții
Lasă gantera să ajungă înapoi între picioare fără a opune rezistență și îndoaie genunchii

Motive pentru care sa faci acest exercițiu:

1. Arde foarte multe calorii. Frumusețea acestui exercițiu este că pune metabolismul la treabă într-un timp foarte scurt ceea ce duce la arderi masive de calorii

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

2. Aduce o foarte bună tonifiere în partea de sus a spatelui și a umerilor. Există un anumit moment în timpul execuției unde spatele și umerii preiau mișcarea. Pentru o mișcare și mai bună și rezultate pe măsură du gantera deasupra capului.

3. Arde foarte multa grăsime din organism. Din cauza solicitării puternice a metabolismului, după antrenament vei arde pentru o lungă perioadă de timp din țesutul adipos. De ce? După antrenament ajungi cu pulsul în zona de ardere de grăsimi periferice (aripioarele nedorite).

4. Îmbunătățește activitatea cardiovasculară. Banda, bicicleta, elipticul nu sunt sigurele metode de a face antrenament cardio. Ia o greutate considerabilă și încearca sa faci 30 de secunde fără oprire. Solicită mai mult decat un cardio obișnuit!

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0