La 36 de ani, durerea în piept m-a adus în sala de urgențe

La 36 de ani, durerea în piept m-a adus în sala de urgențe. Am crezut că fac un atac de cord! Cele 89 de kg, obiceiurile alimentare proaste și lipsa exercițiilor fizice m-au făcut victima diabetului! „De ce eu?!”, a fost primul meu gând. Refuzul, depresia și furia au urmat mai apoi. Dar mi-am dat seama că nu rezolv nimic dacă mă înec în gânduri amare. Așa că m-am conformat și am început să țin cont de indicațiile medicului.

Emilia, 45 de ani, Pașcani

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.