Diabetul mi-a schimbat viata

Călătoria mea spre un stil de viață mai sănătos a început cu 6 ani în urmă, când am fost diagnosticată cu diabet tip 2. Mă simțeam foarte rău și nu mi-am dat seama cât de grav era până când nu am simțit dureri în piept într-o dimineață, în timp ce stăteam la birou. Doctorul mi-a găsit o arteră înfundată în proporție de 80% în spatele inimii! De atunci, am realizat că e posibil să nu-mi mai văd nepoții și să nu mai pot călători, marea mea plăcere, așa că mi-am schimbat cu totul obiceiurile alimentare.

Gabriela, 55 de ani Arad

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.