Pentru mine alcoolul umple un gol

Experiența mea cu alcoolul a început timid aș zice, beam pe la petreceri și uneori când ieșeam cu băieții la o bere. Mă îmbătam repede și nu îmi plăcea neapărat starea pe care mi-o dadea alcoolul. Apoi am pierdut pe cineva drag și am început cu un pahar pe seară până la o sticlă întreagă. Îmi e foarte greu să mă abțin acum, deși am cerut ajutor specializat. Știu că pentru mine alcoolul umple un gol dar mi-e greu să mă opresc. Am rămas și fără loc de muncă într-un timp și asta m-a distrus. Nu știu dacă voi reuși vreodată să scap de dependența asta, dar cu ajutor specializat am speranța că situația se va îmbunătății.

Adrian, 25 de ani Brasov

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.