Viata scumpa

Salut, ma numesc Cristi. Pana la inceputul anului 2018 nu aveam nimic, pe 2 ianuarie 2018 noaptea am avut dureri in capul pieptului. Am crezut ca este de la apa rece din frigider, dar nu a fost asa. Durerile au continuat si a doua zi si a treia zi, iar pe 4 seara am plecat la serviciu cu dureri in piept... la ora 1 noaptea m-am intors acasa de la serviciu cu aceleasi dureri, mai mari... nu am mai rezistat si am sunat la salvare.

Dacă nu sunam nu mai eram acum - am suferit un infarct. Nu mai fumam de 15 ani, cafea nu mai beam de 3 luni, dar din cauza stresului, oboseala m-a pus la pamant. Acum mi-am schimbat stilul de viata!

Cristian Sarbu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.