#sfatulDOC - Solutii naturale pentru gestionarea grasimilor din sange

#sfatulDOC din aceasta saptamana ne-a readus alaturi de Dr. Laura Ene, ExpertDOC care ne-a impartasit informatii esentiale privind nivelul de grasimi din sange si ne-a spus care sunt acei factori ce tin de stilul de viata prin care putem influenaa valorile acestora, pentru a ne pastra un profil lipidic echilibrat.

Colesterolul LDL in exces este una dintre problemele contemporane ale adultilor care duc un stil de viata sedentar, fac miscare putina spre deloc, se intalnesc des cu situatii stresante la locul de munca sau in plan familial, ori au o alimentatie bogata in mancaruri grase. Un nivel prea mare de grasimi in sange ne predispune astfel riscului cardiovascular, ce atrage dupa sine complicatii.

Solutia pentru reducerea factorilor ce tin de stilul de viata si cresc risucl de boli cardiovasculare este sa ne adaptam stilul de viata pentru a prioritiza miscarea, aportul de grasimi sanatoase si, de ce nu, suplimentarea prin produse special destinate mentinerii unui nivel normal al grasimilor din sange.
 
NEWSLETTER DEDICAT DOC

Cu mai multe sfaturi despre o alimentație sănătoasă și un stil de viață activ, care ajută la reducerea nivelului de grăsimi din sânge, te aștept zi de zi și pe www.doc.ro, pe pagina de Facebook, și în comunitatea: https://doc.ro/colesterol.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0