Am descoperit că eram în pericol să fac atac de cord

Acum 10 ani, mâncam foarte mult în oraș (1), fast food pe fugă (2), pentru că aveam un stil de viață haotic (3), munceam mult și eram tot timpul ocupată (4), nu aveam când să-mi gătesc sănătos (5). Deodată, am început să mă simt rău, mă înțepa în piept, iar asta m-a determinat să-mi fac un control. Am descoperit că aveam colesterolul total 270, LDL era 193, și eram în pericol să fac atac de cord. Imediat după, doctorul mi-a făcut o serie de recomandări alimentare pe care le-am urmat întocmai, pentru că mă temeam de consecințele colesterolului mărit de care sufăr.

Iulia, 41 de ani, Brașov

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.