Medicul mi-a spus că trebuie să țin sub control diabetul

Am 65 ani și, când vine vorba de probleme de sănătate, nici nu știu cu ce să încep. Cele care mă frământă cel mai mult sunt diagnosticul de diabet și valorile mereu crescute ale grăsimilor din sânge. Medicul mi-a spus că trebuie să țin sub control diabetul pentru că altfel risc să fac un infarct, dar tratamentul pe care-l urmez nu pare să mă ajute. Ce pot face pentru a fi în siguranță?

Costache, 65 ani, Bacau

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.