DOC Channel: 5 factori de risc în apariția dislipidemiei sub 40 de ani

În tinerețe, tindem să credem că suntem invincibili și că nici o boală prea gravă nu ne poate ajunge. Dar adevărul este că afecțiunile mai serioase pornesc de la simptome mici sau chiar greu de observat, cum ar fi nivelurile prea mari de colesterol. 

În video-ul de astăzi, discutăm despre motivele pentru care e bine să avem grijă la colesterol chiar și atunci când suntem tineri. 

Uneori este suficient ca un singur membru al familiei să întâmpine dificultăți în menținerea sub control a colesterolului înainte de a împlini vârsta 40 de ani, pentru a te face și pe tine susceptibil de a avea ulterior probleme cu dislipidemia, chiar de la o vârstă tânără. 

NEWSLETTER DEDICAT DOC

De asemenea, vicii precum fumatul sau obiceiuri ale stilului de viață precum sedentarismul sunt factori puternici care pot favoriza creșterea nivelului de colesterol în sânge și apariția dislipidemiei. 

Pentru a afla din timp dacă poți avea probleme grave de sănătate din cauza colesterolului crescut efectuează acest test care îți poate aduce un consult gratuit din partea unui medic specialist.  

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0