Mă simt deprimat, nu mai știu ce să fac…

Am 66 de ani și multe probleme de sănătate, inclusiv tensiune arterială mare, diabet și colesterol mărit. Am probleme cu greutatea, m-am îngrășat mult în ultimii ani. Am renunțat la atâtea alimente, că abia dacă mai mănânc ceva, dar nimeni nu mă credea pentru că nu slăbeam! Am încercat să fac și exerciții la mine acasă, degeaba! Mă simt deprimat, nu mai știu ce să fac…

Vasile, 59 de ani Galați

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.