În octombrie 2012, nimeni nu ar fi crezut că am o boală de inimă

În octombrie 2012, nimeni nu ar fi crezut că am o boală de inimă. Aveam doar 40 de ani. Eram la restaurant când am simțit o înțepătură în piept și o presiune greu de suportat. La spital, doctorii au descoperit că 4 din arterele mele sunt blocate în proporție de 90%. Au descoperit și că am niveluri prea mari de zahăr în sânge, ceea ce a agravat situația. În următoarele 2 săptămâni, mi-au pus 5 stenturi în artere.

Claudiu, 58 de ani, Călărași

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.