Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Am rămas cu o problemă de vorbire

În urma AVC-ului am rămas cu o problemă de vorbire, mi-e greu să duc o frază până la final. Unele cuvinte îmi sunt imposibil de pronuntat. În rest, viața mea s-a întors încet încet la normal, dar și eu am lăsat-o mai moale cu agitația și efortul.

Important este să știu că nu se va repeta

După AVC eu am rămas cu mâna dreaptă înțepenită, mi-e aproape imposibil să o mai mișc, dar bine că am supraviețuit. Acum am început să îmi folosesc mâna stângă pe cât posibil și nu pot să spun că mă mai afectează atât de tare. Important este să știu că nu se va repeta.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.