a fidelity card

Bine ai venit în Universul DOC - Affidea | Hiperdia!

De acum, este mai simplu să ai grijă de sănătatea ta! Primești acest mesaj pentru că ești un membru important al comunității DOC - Affidea | Hiperdia și ne dorim să-ți facilităm o abordare pozitivă și pro-activă față de propria stare de sănătate și a sănătății celor dragi ție. Rămâi alături de noi și de partenerii noștri, DOC, și descoperă toate beneficiile de care poți avea parte, atât tu, cât și membrii familiei tale. 

Parteneriatul dintre DOC și Affidea | Hiperdia s-a născut dintr-o viziune comună: aceea a unui act medical complet, care să le ofere pacienților o experiență în sistem 360° - completă, complexă și fluidă, între consultul și investigațiile medicale din Centrele Affidea | Hiperdia și Universul DOC.

Misiunea DOC - Affidea | Hiperdia România

Ne propunem să le oferim pacienților o experiență desăvârșită, care să integreze cele două componente esențiale pentru sănătate: informarea corectă și accesul la soluții medicale de cea mai înaltă calitate. Astfel, pacienții au acces continuu la instrumente de educare, autoevaluare și consiliere în ceea ce privește sănătatea și starea de bine, beneficiind, totodată, de tot sprijinul pentru a identifica soluții concrete, cu acces rapid la acestea. Posibilitatea de a face programări la orice oră din zi, 7 zile din 7, pentru cele mai avansate și precise consultații, dar și investigațiile, diagnosticele și tratamentele de ultimă generație sunt doar câteva dintre angajamentele noastre față de pacienți. Iar de aceste angajamente se achită cu pasiune o echipă de specialiști cu o experiență remarcabilă.

DOC - Affidea | Hiperdia 360

Doctor Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale și Fondator DOC explică, în cadrul unei declarații de presă, importanța platformei DOC: „Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului XXI și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal 360 de grade reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!”.

„Acest parteneriat are o dublă semnificație: pe de-o parte construim împreună cu platforma DOC o soluție modernă, la îndemâna pacienților, prin care aceștia sunt corect și rapid informați, având acces facil la servicii medicale de top, însă, în același timp, renumitul medic și personalitatea media Dr. Oana Cuzino - DOC devine Brand Ambassador al Affidea România. Sănătatea pacienților este prioritatea principală a Affidea Hiperdia, iar pentru aceasta suntem în permanență atenți la nevoile lor medicale, punând un accent important atât pe tratarea afecțiunilor, cât și pe prevenția acestora. Medicina preventivă este un obiectiv strategic pe care îl avem, iar împreună cu Dr. Oana Cuzino considerăm că îi vom determina pe români să-i acorde atenția cuvenită,” declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea Romania.

Mai multe detalii despre clinicile Affidea | Hiperdia România și serviciile medicale oferite, puteți descoperi AICI

DOC - Affidea | Hiperdia - împreună suntem mai buni

Campania Porți deschise în Universul DOC - Affidea | Hiperdia - Împreună pentru sănătatea inimii tale

Datorită succesului campaniei dedicate sănătății inimii, desfășurată în decembrie 2021 și ianuarie 2022, am decis să continuăm efortul pentru prevenirea bolilor de inimă și evaluarea riscurilor de complicații. Astfel, campania s-a desfășurat, per ansamblu, pe o perioadă de cinci luni.

În cadrul campaniei „Porți deschise în Universul DOC - Affidea | Hiperdia - Împreună pentru sănătatea inimii tale”, pacienții din România au avut ocazia de a se testa și evalua GRATUIT în cadrul clinicilor Affidea | Hiperdia prin intermediul pachetelor de consultații și REDUCERI la investigații pe care le-am pus la dispoziție, în urma efectuării a două chestionare de evaluare a riscului de boală cardiovasculară și complicații. 

Rezultate campanie CARDIO

Dureri articulare, o nouă campanie DOC - Affidea | Hiperdia

În perioada 1 februarie 2022 - 31 martie 2022, DOC - Affidea | Hiperdia a inițiat campania DURERI ARTICULARE, prin intermediul căreia ne-am dorit ca pacienții din România să spună STOP durerilor articulare cu ajutorul instrumentelor GRATUITE de testare și evaluare din cadrul platformei DOC. În urma completării unui chestionar, pacienții noștri au beneficiat de un pachet GRATUIT de evaluare și REDUCERI la consultații în clinicile Affidea | Hiperdia. Pentru că și această campanie s-a bucurat de un mare interes din partea publicului, perioada de desfășurare a acesteia a fost și ea extinsă până spre jumătatea lunii mai.

Rezultate campanie DURERI ARTICULARE

Pe 18 aprilie 2022, DOC - Affidea | Hiperdia a dat startul campaniei STOP FIBROM, campanie menită să atragă atenția asupra unor afecțiuni ginecologice care le provoacă femeilor suferințe intense recurente și care, nedescoperite la timp, pot duce la afecțiuni cât se poate de grave. În urma completării unui chestionar, pacientele noastre au beneficiat de un pachet GRATUIT de evaluare și de REDUCERI la consultații în clinicile Affidea | Hiperdia. Această campanie este încă activă, iar rezultatele de pe parcurs indică un interes masiv pentru demersul pe care l-am inițiat.

Rezultate campanie STOP FIBROM

Iar eforturile DOC - AFFIDEA | Hiperdia de evaluare și diagnosticare a sănătății nu se opresc aici! Suntem pe punctul de a începe o nouă campanie dedicată AFECȚIUNILOR HEPATO-BILIARE și pregătim deja și alte campanii dedicate sănătății dumneavoastră.

Rămâi alături de noi și NU UITA să-ți creezi un cont DOC ID, ca să te bucuri în exclusivitate de numeroasele beneficii pe care le vei avea în calitate de membru A Fidelity al comunității DOC - Affidea | Hiperdia! 

DOC - Affidea | Hiperdia - ai grijă de sănătatea ta, e simplu!

Membrii comunității DOC - Affidea | Hiperdia care sunt și posesori de A Fidelity Card se pot bucura de și mai multe beneficii asigurate prin intermediul partenerilor Affidea | Hiperdia: 

A FIDELITY CARD

 

 

De ce DOC ID?

CREEAZA-TI CONT IN UNIVERSUL DOC

Odată cu înregistrarea contului tău pe DOC, îți oferim cadouri speciale de bun venit: un card de fidelitate DOC, cu discounturi permanente, la fiecare comandă, începând de la 5% pe Health-Shop sau DOC Time.

 

PROGRAMARI DOC TIME

Dacă doriți să vă dezabonați de la acest newsletter, ne puteți contacta oricând la [email protected].