Vreti sa participati la studiu?

Aflati daca Studiul POETYK SLE-1 este potrivit pentru dumneavoastra

Daca suferiti de lupus eritematos sistemic in forma activa si nu aveti parte de o alinare suficienta a manifestarilor acestei boli pentru a preveni situatia in care acestea va controleaza viata, s-ar putea sa fie ceva ce puteti face in acest sens.

Studiul POETYK SLE-1 isi propune sa verifice daca un nou medicament de investigatie este eficient, sigur si bine tolerat, in asa fel incat sa le fie util persoanelor care sufera de lupus eritematos sistemic, in forma activa.

Ati putea fi un candidat potrivit daca:

  • aveți intre 18 - 75 ani
  • ati primit un diagnostic de lupus eritematos sistemic in forma activa
  • prezentati rezultat pozitiv la analizele de laborator pentru anticorpi specifici (ANA sau anti-ADN dc sau anti-Sm)
  • efectuati deja tratament pentru lupus eritematos care include un medicament imunosupresor si/sau un medicament antimalaric
  • nu sunteti diagnosticat(a) cu alte boli autoimune, cu exceptia diabetului zaharat de tip 1, bolii tiroidiene autoimune, bolii celiace sau sindrom Sjogren secundar.
  • alte cerinte stabilite de echipa implicata in studiu.

Completati chestionarul daca vreti sa aflati mai multe despre acest studiu, respectiv daca ati putea fi eligibil(a) sa participati la studiu. Completarea acestui chestionar si a formularului de la finalul chestionarului nu va obliga sa participati la studiu. Toate informatiile pe care le veti furniza vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite decat conform Politicii de confidentialitate.

Așteptați ...