Ce este riscul cardiovascular?

Bolile cardiovasculare sunt acea categorie de boli care îți pot afecta inima, creierul și vasele de sânge.

 

Există anumiți factori de risc care te pot predispune la apariția bolilor cardiovasculare, cum ar fi: vârsta (bărbații de peste 45 de ani și femeile de peste 55 de ani), sexul (bărbații și femeile pot fi afectați în mod diferit), istoricul familial (riscul de a dezvolta o boală cardiacă crește dacă un membru apropiat al familiei a fost diagnosticat cu o boală cardiovasculară înainte de 45 de ani) și obezitatea (asociată cu apariția diabetului, colesterolului și a hipertensiunii arteriale).

 

Pentru a reduce riscul de a dezvolta o boală de inimă, este important să știi ce poți face pentru a diminua factorii de risc. Primul pas este să te informezi corect în legătură cu factorii de risc, pentru ca după o autoevaluare bazată pe informații verificate să te poți testa încă de la primele simptome, care în cazul bolilor de inimă pot fi subtile sau chiar "tăcute". În universul DOC – AFFIDEA|Hiperdia găsești ușor toate instrumentele necesare pentru o informare corectă prin intermediul articolelor medicale elaborate de experți în domeniul medical. Ai posibilitatea de a te autoevalua și testa, beneficiind în acelasi timp de de servicii medicale integrate, totul printr-un singur click.

Odată ce ai aflat ce poți face pentru a diminua șansele de apariție a unei boli cardiovasculare, dar ai nevoie de recomandări și păreri avizate pentru un stil de viață sănătos, cei 33 de Experți din Universul DOC sunt alături de tine. Te ghidam, prin informații relevante și recomandări de produse premium dedicate sănătății inimii, oferite de experți în medicină.

Totuși, dacă suspectezi că ești la risc de a dezvolta o boală de inimă sau pur și simplu ai nevoie de un control de rutină, clinicile Affidea|Hiperdia îți oferă mereu cele mai bune și performante modalități de diagnostic și tratament.

 

Bolile de inimă pot fi prevenite, inclusiv recidivele si complicațiile asociate acestora, iar pentru asta ai la dispoziție Universul DOC – AFFIDEA|Hiperdia, 24/7, pentru că facem din sănătatea ta prioritatea noastră! 

 

Crezi că ai putea fi în categoria de risc pentru a dezvolta o boală cardiovasculară?

TESTEAZĂ-TE GRATUIT

Ai nevoie de asistenta in completarea chestionarului? Contacteaza Operatorii DOC-Affidea:

40 37 330 3082 

 

Alege produse premium dedicate sănătății inimii!

 

Ai fost deja diagnosticat cu o boală cardiovasculară?

Află aici dacă ești în categoria de risc de recidivă sau complicații!