E timpul să faci din sănătate o prioritate!

Sigur ai planuri mari pentru noul an, dar indiferent ce ți-ai propus, întâi de toate trebuie să fii sănătos/sănătoasă. E timpul să faci din SĂNĂTATE o PRIORITATE!

Sunt foarte puține situațiile în care problemele de sănătate apar cu totul neașteptat. Cele mai multe afecțiuni ar putea fi prevenite, dacă ne-am disciplina să ne facem anual analize de rutină. Așadar, ca să nu-ți stea nimic în calea planurilor mărețe, te invităm să-ți verifici starea de sănătate. Alături de partenerul nostru Affidea|Hiperdia, singura rețea medicală europeană din România, ți-am pregătit un pachet care te va ajuta să identifici din timp afecțiuni cardiace, hepatice, renale, tiroidiene, oncologice, metabolice, diabetul, anemia etc. și complicațiile acestora.

Sănătate cu prioritate - un set de 19 analize de laborator + o consultație medicală de specialitate, toate la numai 490 de lei!

Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont DOC ID în Universul DOC și să răspunzi la cele 2 întrebări din chestionarului GRATUIT de mai jos.*

*Ofertă supusă unor termene și condiții.

 

GRĂBEȘTE-TE ȘI PROGRAMEAZĂ-TE!

Contactează Operatorii DOC-Affidea:

 

 

Așteptați ...