10.6 Milioane de utilizatori în primul semestru al anului

DOC conduce detașat în categoria specializată “Sănătate și Îngrijire Personală”

DOC este cea mai mare comunitate bazată pe conținut științific și promovare etică din România. În primul semestru din 2021, DOC.ro s-a aflat pe prima poziție în segmentul de sănătate și îngrijire personală, dominând atât la numărul de clienți unici, cât și în afisări și vizite, potrivit măsurătorilor efectuate de BRAT, fiind accesat in aceasta perioada de 10.592.344 utizatori conform Google Analytics

UNIVERSUL DOC SĂNĂTATE

UNIVERSUL DOC - AFIȘĂRI - VIZITE

DOC - Top 3 site-uri în categoria Lifestyle

Conținutul lifestyle de calitate, elaborat de experți în wellness, a generat interes crescut, cifrele din primul semestru al anului 2021 plasând portalul DOC în Top 3 cele mai urmărite site-uri din categoria Lifestyle feminin, atât din punct de vedere al numărului de clienți unici cât și al afișărilor și vizitelor pe site.

UNIVERSUL DOC LIFESTYLE

DOC - profil audiență

Cu o comunitate diversă și educată, DOC este un Univers unic, care oferă într-o singură sesiune de browser o experiență personalizată, ce pornește de la sfaturi și recomandări avizate pentru un stil de viață sănătos și până la soluții complete de sănătate.

PROFIL AUDIENȚĂ DOC

PROFIL AUDIENȚĂ DOC

DOC - soluția completă pentru sănătate și stare de bine

DOC este un concept complex, inovativ, care oferă fiecărui membru al comunității formate în jurul brandului nu doar conținutul căutat, ci și o experiență personalizată, ce pornește de la elemente de informare și educare, dublate de instrumente online de auto-evaluare și interacțiune cu specialiști și se concretizează cu identificarea soluțiilor achiziționate sau programate în aceeași sesiune DOC.

UNIVERSUL DOC

DOC - informații medicale validate de experți 

DOC este o platformă prin intermediul căreia 23 de Experți oferă recomandări de soluții sau produse valoroase pentru sănătate.

DOC este sursă completă de încredere în cercetări medicale, diagnostic, tratament, profilaxie, îngrijire și frumusețe, care urmărește să ofere utilizatorilor săi experiente complete, de la informare, educare și autoevaluare, până la identificarea și adoptarea soluției necesare.

Recent, platforma DOC a adăugat în portofoliul său un nou produs digital, #EXPERT INSIGHTS - un produs media digital unic, bazat pe o rețea de materiale digitale, video și social media.

DOC EXPERT INSIGHTS

DOC – cea mai mare comunitate bazată pe conținut științific

Universul DOC se bazează și pe cele cele 33 de sub-comunități specializate pe probleme de sănătate de interes larg sau afecțiuni specifice, în care utilizatorii pot naviga printr-o serie de articole verificate despre afecțiuni specifice sau probleme de sănătatea de interes larg.

COMUNITĂȚILE DOC

DOC – o platformă integrată cu soluții pentru sănătate

Prin intermediul celor peste 9.000 de materiale scrise și video-urilor originale, de informare și educare pe teme de sănătate, stare de bine și lifestyle elaborate de Experți și specialiști în medicină și îngrijire personală, membrii Universului DOC beneficiază de soluții complete pentru problemele de sănătate astfel că, prin intermediul DOC Time și Health Shop, se bucură de servicii și produse inovatoare destinate sănătății, frumuseții și stării de bine a întregii familii.

UNIVERSUL DOC 360

Recomandat DOC® 

Recomandat DOC® este marcă semnată de către Dr. Oana Cuzino, Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, în urma recomandărilor primite de la echipele multidisciplinare de experți, formate din medici de excepție și specialiști cu studii acreditate și experiență îndelungată. 

Aceste produse și servicii, evaluate de Experți, sunt recunoscute pentru performanța lor, de cea mai înaltă calitate, fiind regăsite sub marca Recomandat DOC®. Ele trec printr-un proces foarte riguros de evaluare, care analizează calitatea sursei, tehnologiile utilizate, studiile și cercetările ce stau la baza dezvoltării lor, impactul asupra calității vieții, eficiența și siguranța pentru fiecare dintre noi.

RECOMANDAT DOC

DOC în Social Media

Portalul DOC, coordonat de Dr. Oana Cuzino, este prezent și în Social Media, cu peste 1,15 milioane de membri pe Facebook, peste 102.000 de urmăritori ai Comunităților DOC și 330.000 de urmăritori pe Instagram

Pentru a accesa Universul DOC, contactează-ne:

Email: [email protected]

Materialele de promovare sau sugestiile de articole pot fi transmise la email: [email protected].

Pentru propuneri de colaborare privind promovarea, va rugam sa contactati departamentul de vanzari la email: [email protected].

Telefon: +40 742 581 338

 

Sursa datelor: SATI, Studiul de Audiență și Trafic Internet realizat de BRAT - Biroul Român de Audit Transmedia, Google Analytics, Facebook, Instagram în perioada ianuarie - iunie 2021.

 

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 1