4 strategii care te vor ajuta să slăbești

În fiecare zi, căutăm soluții pentru a slăbi cât mai ușor. De fapt, soluția este chiar în fața ta! Soluția este în deciziile pe care le iei zilnic. Din păcate, mulți sfârșesc în a măsura succesul în număul de kilograme scăzute și nu privesc partea mai importantă, și anume SĂNĂTATEA! Deciziile de a scăpa rapid de kilogramele în plus de obicei ne aduc și probleme de snătate mai devreme sau mai târziu. De aceea, azi vin cu 4 strategii care te vor ajuta enorm în atingerea scopului propus fără însă a leza partea emoțională atât timp cât vei raspunde cu sinceritate la ceea ce va trebui să faci.

1. Trebuie să ai o viziune clară a ceea ce vrei!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Dacă nu ai o idee clară a cum vei arăta după ce ai slăbit, cu siguranță nu vei ști ce ai de făcut. Sincer trebuie să stai jos și să te gândești ce vrei cu adevărat de la corpul tău. Câte kilograme vrei să slăbești? Ce măsură vrei să atingi la haine? Cum vei dori să arate proporțiile corpului tău? Trebuie să faci această viziune să fie clară ca și cum ai putea să o atingi! Atât de clară trebuie sa fie!

Viziunea este importantă când vrei să ai succes deoarece îți va determina acțiunile și alegerile zilnice. Dacă ai o dorință imensă de a face viziunea să devină realitate, atunci alegerile tale vor fi potrivite.

2. Schimbă-ți atitudinea!

Alegerile noastre sunt influențate de atitudine. Trebuie să elimini din minte orice falsă impresie și orice părere negativă despre posibilele obstacole pe care le vei întâmpina în drumul tău! Imaginează-ți puțin: tu crezi că o persoană care este negativă și plină de opinii destructive la adresa ei va reuși să aibă succes în ceea ce-și propune? Va reuși să convingă pe cineva că este capabilă de reușite mari? Va reuși vreodată să aleagă calea cea bună spre succes dacă este întotdeauna pesimistă și plină de negativitate?

Crede în tine. Când ai o viziune clară și încredere în tine și în sistemul tău, cu siguranță nu te poate opri nimic!  

3. Fără scuze!

Scuzele apar când nu ai o viziune clară și nu ai încredere în tine. De câte ori ai spus “nu mă pot trezi așa devreme”, sau “legumele respective nu sunt bune la gust”, sau “………………” completează tu spațiile. Progresul necesită schimbare! Schimbare de atitudine.

Câteodată, trebuie să mergi împotriva a ceea ce faci de obicei, deoarece normalul te-a adus în starea în care ești și doar schimbarea poate aduce evoluție și rezultate. Poți avea scuze sau poți face progrese. Poți merge la sală sau poți sta în casă, pe canapea. Poți alege o alimentație sănătoasă sau poți alege alimente procesate. Tu alegi ce vrei să fii! Dar pentru a fi diferit trebuieăsa faci o schimbare! Fără scuze!

4. Trebuie să ai pe cineva cu care să împarți experiența!

Ai nevoie de încă o persoană sau de un grup de persoane cu care să discuți despre rezultate. Aceste persoane trebuie să aibă aceleași preocupări. Prieteni cu care să te întâlnești la antrenamente sau pur și simplu la o plimbare în parc cu care să vorbești despre evoluția ta și despre rezultatele tale. Este posibil să primești un sfat, o idee care să funcționeze și astfel vei face încă un pas către scopul principal.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Un prieten sau chiar un antrenor personal te pot completa și ajuta mai mult decât crezi! Poti avea corpul pe care îl dorești! Singurul lucru care te tine pe loc ești TU!

Tu alegi ce vrei să faci. Va fi greu? Da! Absolut! Dar ce lucruri sunt apreciate în viață? Cele care se obțin ușor sau cele care se obțin greu?

Asa că te întreb: ce scuză ai? Sau progresul este noua ta regulă?

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0